Van Rooijen Vastgoed, uw makelaar/taxateur

Van Rooijen Vastgoed, gevestigd in Veghel, is de naam van uw betrouwbare partner als het gaat om verkoopbemiddeling, aankoopbemiddeling en taxaties. Uw makelaar, Roderick van Rooijen, is sinds 2004 actief op de onroerend goed markt als makelaar/taxateur. Na een aantal jaren te hebben gewerkt voor diverse gerenommeerde kantoren in Noord-Brabant is hij begin 2014 zijn eigen kantoor gestart onder de naam Van Rooijen Vastgoed. Door zijn uitgebreide kennis van de lokale markt en regelgeving is Van Rooijen Vastgoed de ideale partner in o.a. de regio’s Veghel, Uden, Heeswijk-Dinther, Sint-Oedenrode, Schijndel, Son en Breugel, Eindhoven en 's-Hertogenbosch.

Roderick van Rooijen is gecertificeerd en geregistreerd makelaar/taxateur en WOZ-taxateur. Daarnaast is Van Rooijen Vastgoed lid van de beroepsorganisatie VastgoedPro. Dit lidmaatschap geeft u zekerheid, transparantie en kwaliteit. Snelle ontwikkelingen in de markt vereisen een heldere en alerte aanpak. Bij ons krijgt u dus een actueel en kwalitatief antwoord op al uw vastgoed vraagstukken.

Heeft u interesse in onze dienstverlening of heeft u vragen naar aanleiding van bovenstaande informatie neem dan contact met ons op.

Roderick van Rooijen

Roderick van Rooijen

Contact

Telefoon:
06 - 3402 9860
E-mail:
roderick@vanrooijenvastgoed.nl

Social